hem ljuva hem

Nu har vi landat här hemma igen, efter en dryg veckas fantastisk semester i Finland!
Vädret kunde inte varit bättre: solen sken på oss varenda dag! Värmerekord slogs, en dag hade vi hela 37 grader (ja, i skuggan!) och det var det mesta Finland nånsin haft!
Behöver jag ens säga att det var hett, badstranden var flitigt besökt av oss!

Brudparet vars bröllop vi var på var så otroligt fina. De strålade ikapp, och hela dagen och kvällen var jättetrevlig men gick alldeles för fort!
Barnen gjorde succe på bröllopet, Maya skrattade och pratade med varenda en som ville känna, klämma och titta på henne. Hon pep till när hon ville ha mat, annars hörde man inte ett ord, förutom kackel då. :-)

Vi begav oss till Hyvinkää utanför Helsingfors efter 5 dagar på stugan, där vi bosatte oss hos min kusin. Det blev många skratt och mycket skvaller och prat. Och lite shopping också! :-)

Sista natten hade vi bokat hotell i Åbo, för att slippa gå upp alltför tidigt för att åka till båten på morgonen. Så det hann bli lite strosande i Åbo också, och en mysig middag vid Aura å, som rinnner igenom staden.

Gårdagen spenderade vi på molnbåten (barnens namn på Siljas Galaxy), där vi gick tipspromenad (på vilken Lucas vann pris), var på Mumintrollets födelsedagsfest, spelade bingo och drack drinkar till showen, vilket är Hannes höjdpunkt på båtarna. :-)

När vi sedan rullade in på uppfarten, var det en skön känsla, för även om vi haft en underbar resa, så är det alltid skönt att komma hem. :-)

Idag står tvätt, bilstädning och uppackning på schemat, sen skall jag bjuda på lite bilder från resan! :-)
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss