middag i hettan

Idag har hettan äntligen släppt taget om oss.
Ja, jag skriver äntligen, för nog har det varit på gränsen till för varmt. Nog för att jag gillar värme, men ibland kan det bli för mycket av det goda. :-)

Vi har ingen skugga på altan, så vi har inte haft någonstans att ta vägen för att komma undan solens strålar. Inne vill man ju inte sitta och häcka. Ett stort parasoll står just nu högst upp på att-investera-i-listan!

Igår var vi bjudna på midag hos Hannes kompis med familj, och vi tog en promenad bort till dem, en promenad på ca 10 minuter. Efter de första metrarna insåg vi att vi fick gå väääldigt lååångsamt, för att inte vara alldeles blöta av svett när vi kom fram. Vilket vi var i alla fall....

Vi hade en jättetrevlig kväll hos Cecilia, Kristoffer och barnen. Vi blev bjudna på god mat och dryck, barnen badade i den uppvärmda poolen och vi satt och njöt av den varma kvällen.
Maya var tyvärr inte på något toppen-humör, troligtvis jättetrött efter att ha haft svårt att komma till ro kvällen innan med studentfirande och allt ståhej. Hon gnällde mest, var nöjd då hon fick något ätbart i handen, det lilla matvraket. :-)
  
Tack Cecilia och Kristoffer för en toppenkväll!

När vi promenerade hem så satt Tarja, Nina och co ute och hade precis ätit middag, och innan vi visste ordet av så satt vi där och åt jordgbbar och glass, deras efterrätt, med dem. Trots att vi fortfarande var mätta efter maten... :-)

Nu är det sista rycket i skolan, på fredag börjar sommarlovet, och det ser vi framemot!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss