Baby-rensning

Idag tog vi tag i projekt Rensning, äntligen!
Kattvinden tömdes på alla kartonger, det som vi är i behov av den närmsta tiden sparades, resten åkte in igen, alternativt i soporna.

Bl.a. plockade vi fram alla bebiskläder för att se om det fanns något användbart bland dessa. Jag vände och vred på plaggen, la åt sidan, och packade ner igen. Det är ju så svårt att veta hur mycket som kommer att användas; är det en kille så säkert en hel del, men är det en tjej, ja, då vill jag nog inte ha så mycket av dem...
Anders tog till slut tag i lådorna och sa:
-Nu gör jag en tjejhög, en killhög och en kasta-hög! varpå han började sortera hejvilt.
Här nedan ser ni hans tjej-hög...



Inte vad jag skulle kalla tjejigt direkt... :-)
NU TROR jag inte att jag kommer att vara jättekinkig OM det skulle vara en liten tös som bökar i magen, men jag måste erkänna att när han gått ner igen så hamnade en hel del av dessa plagg i kill-högen....
Jag får väl shoppa loss när vi väl vet om det blir rosa eller blått! :-)

Vi plockade fram spjälsängen också, men efter en titt på den så kunde vi bara konstatera att det nog blir Ikea och en ny säng nån dag. Sängen har ju stått i garaget och var ganska så möglig och ofräsch. Vi övervägde att putsa upp och måla den, men det känns lite enklare att inhandla en ny.
Så det blir nog denna:



Skötbordet fick flytta in i badrummet här nere.
Tidigare i veckan var vi ju och beställde nya hjul till barnvagnen, så nu känns det som att jag är med på tåget (eller vad säger man ;-)).
Vissa har ju tyckt att jag har varit lite nonchalant och sen med att tag i saker och ting, men alla som känner mig vet ju att jag inte är den som stressar, allting löser sig! Och på ett eller annat sätt gör det ju det! :-)

Jag är helt övertygad om att vår lilla tös inte mår dåligt av att behöva ha en blå, urtvättad, skön, mjuk pyjamas på sig de första nätterna, eller vår lilla kille att behöva sova i mammas och pappas säng om det eventuellt blir väntan på en egen säng. :-) För den kommer att få lika mycket närhet och kärlek i alla fall.
Postat av: Carro

Halloj!



Malve är på G att byta från spjälsäng till växasäng vilken dag som helst. Vi har en vit spjälsäng från ikea, som kan få köpas för en hundring om du vill?



/ Carro

 2010-05-10     00:12:51     http://carromagnusson.blogspot.com
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss