Blandade känslor

Ja, nu står jag på tröskeln och har bara en endaste dag kvar att jobba. Imorgon 12,30 stämplar jag ut för sista gången på ca 18 månader. Ska jag vara ärlig så känns det både skönt och lite vemodigt. Skönt för att jag hoppas och tror att jag kommer att bli mycket piggare och orka mer både här hemma och med mig själv. Vemodigt för att jag kommer att sakna mina kollegor och det härliga, dagliga, sociala inslaget.
Tror att jag ändå kommer att gå hem med ett leende imorgon. Jag vet ju att det finns tre här hemma som är jätteglada för att ha mig hemma på heltid.
Men först ska jag skratta och kramas en sista gång, sen ska jag dra fram hammocken och välkomna solen och våren! :-)

Mina bästa killar

När jag gick upp för att natta barnen, så hittade jag alla tre grabbarna nerbäddade i Lucas säng. Han fick ju behålla vår tv i rummet, så där låg de och tittade på Halv åtta hos mig. Jag trängde mig ner i ett hörn jag med: :-)



Har börjat leta lite inredning till vårt sovrum, och än så länge är en ensam liten blomma allt jag kommit hem med. Tror jag måste vänta in tapeten innan jag vågar mig på gardiner...
Men, som sagt, jag har ju en blomma på fönsterbrädan! :-)


149

slag i minuten slog det lilla livets hjärta idag när jag och Lucas var hos barnmorskan för att lyssna och mäta.
Det lilla knytet låg med huvudet neråt redan, dock så var det ruckbart än så länge. Fast fixerat blir det oftast inte förrän det är dags att föda när man när omföderska berättade hon.
Livmodern mätte 31 cm, och nu låg den ganska högt på kurvan. Det har de andra också gjort, och eftersom jag fått så stora barn så pratade vi om att göra en viktuppskattning via ultraljud i vecka 38. Jag känner att det kan vara bra att vara förberedd på en stor klump, om så blir fallet... :-)

Men allting var bara bra annars! Dock har mitt blodvärde gått ner igen, så nu får jag börja tillföra mer järn i form av tabletter, och ta blodsaften även på kvällarna.

Lucas tyckte det var spännande att lyssna på bebisens hjärta, i övrigt var det nog inte så spännande när mamma bara pratade och tog en massa prover! :-)

Härliga tjejer!

Precis som jag trodde så blev det en härlig kväll igår med mycket skratt, en fantastiskt god 3-rätters middag och ännu mer skratt! Jag kände mig fortfarande glad när jag gick och la mig!
Tack tjejer för denna härliga kväll!

Vi bytte ju sovrum igår, och jag har mest legat och lyssnat på barnen inatt. Lucas sover som en stock på nätterna, det har har alltid gjort, men Hannes vaknar ibland och vill att man ska bädda ner honom igen,
antingen i sin egen säng eller mellan oss.
Nu har han sovit jättebra en längre period, men jag tror att det är en navelsträng som aldrig försvinner, för ofta känner jag på mig när han kommer att vakna, även så inatt alltså. Han kom ner och talade om att han drömt läskigt, och givetvis fick han krypa upp i vår säng, och somnade där så sött, och så även hans mamma. :-)

Idag håller vi på och röjer vidare, alla kläder skall flyttas uppifrån ner till garderoben i sovrummet. Jag passar på att rensa vilt bland plaggen, och det är nåt jag gör alldeles för sällan, så det känns jätteskönt!
Anders är ännu sämre än jag på att kasta nåt, så man får göra med honom som med barnen:
man röjer i smyg! ;-)

Röjardag!

Ja, idag så satte vi då igång med att byta rum här hemma!
Vi tömde vårt sovrum, monterade isär sängen och bar ner den och allt annat till det nya sovrummet.

Sen började vi röja i Lucas rum för att få bort så mycket krafs som möjligt innan vi flyttade över honom till vårt gamla rum. Och oj oj oj, vilken skräpsamlare till son jag har...
Jag tog fram stora säckar och var beredd att kasta allt som han inte rört de sista åren (!!), men då kommer han och rotar igenom allt och säger, vid nästan varje sak; Nej mamma, det här kan vi inte kasta. Den vill jag ha kvar!

Då insåg jag att det där med att röja och kasta saker MÅSTE göras när han inte är närvarande! Så i smyg fyllde jag en av påsarna iaf, och får väl gå igenom det andra när han är i skolan nån dag. :-)

Det blev en paus med våffellunch, och nu byter Anders elkontakter där uppe, så jag passar på att sitta och surfa lite. :-)
Dags att fortsätta snart, och detta lär ta hela dagen imorgon också...

Men ikväll ska jag hem till världens bästa Nina och ha en alldeles fantastisk tjejkväll, med allt vad det innebär! Ser framemot detta jättemycket, då det är länge sen jag träffade en del av brudarna! Efterlängtade, ovärderliga tjejstunder! :-)

Trångt...

..och det är ju inte så konstigt när bebisen tar upp den mesta platsen i magen. :-)
Det börjar bli jobbigt att ligga på rygg, och framåt kvällen vill jag bara sträcka uuuut magen.
Är i vecka 31, sakta men säkert närmar det sig...
Och när jag går hem från jobbet ikväll så har jag bara 5 ynka arbetsdagar kvar! :-)

Utemöbler

Fastnade för dessa fåtöljer i fuskrotting på Ikea igår, men eftersom jag hade polon så kunde jag inte köpa med mig några hem.
Men nu har jag bestämt att jag drar upp någon dag, då med touranen, och inhandlar antingen 2 eller 4 av dessa till min altan till sommaren! :-)

Lugna torsdag

Min lilla shoppingtur till Ikea gjorde susen igår, jag var glad och pigg hela dagen! :-)
Jag fick med mig det jag skulle: mörkläggningsgardiner, trådbackar till garderoben och nya kuddfordral.
Sen åkte jag vidare till Mio, och hittade en alldeles fantastisk matta i helt rätt färg till sovrummet! Måste dock få ner sängen först så jag vet vilken storlek som passar.
Avnjöt en mama-sushi på Heron City och strosade vidare in på Hemtex, där de också har sååå mycket fint!

Kvällen på jobbet gick fort och smidigt, och redan klockan åtta kunde jag bege mig hemåt. Lyxigt!
Mös i soffan och såg på Fuskbyggarna, vilket är ett kanonprogram. Man blir bara så förbannad på dessa människor som lurar andra så mycket de hinner, och oftast kommer undan med det. En liten tröst är väl att de inte lär få ett enda byggjobb till, inte i det här landet iaf.

Vaknade utvilad redan klockan 7 imorse, och passade på att äta frukost med resten av familjen, vilket vi annars bara gör på helgerna.

När jag lämnat Hannes på dagis, kom jag hem och kurade upp mig i soffan med tända ljus och en kopp te.
Och nu ska jag nog kura tillbaka dit, och se ett avsnitt av den finska versionen av Bonde söker fru, som jag har inspelat. Sen tror jag minsann att jag ska ta fram min bok och fortsätta slappa. :-)
Idag blir det alldeles egen, lyxig kvalitetstid alltså!

Mot ikea!

Efter att ha sovit en lång, djup sömn inatt så känner jag mig ganska utvilad och pigg idag! :-)
Tyvärr har herr Förkylning satt sina klor i mig igen, är totalt igentäppt i näsan, och irriterad i halsen.

Och igår var en riktigt vidrig dag på jobbet dessutom, då vi var två stycken i packen i stort sätt hela kvällen, mot normalt fyra eller fem. Så när jag gick hem hade jag värkande ben och fötter och en rygg som kändes som att den skulle gå av vilken stund som helst.... för att inte tala om ett dåligt humör...
Anders skällde på mig för att ta i för mycket och tungt, och trots att jag vet att han är rädd om mig så känns det inte alltid som att han riktigt har koll på mitt jobb, trots att han jobbar mot fabriken.
Jag har att välja på att stänga av linjen emellanåt eller springa häcken av mig, och det känns som att det inte är läge att stänga av, då vi varje dag matas med hur mycket vi ligger efter och att det måste jobbas övertid och vidtas diverse åtgärder för att få upp produktionen.
Jag tror att jag väljer att slita eftersom jag vet att det bara är denna vecka och nästa kvar, 7 arbetsdagar kvar alltså!! :-)
Men han fick mig på bättre humör, och jag somnade gott i hans famn, ihopkrupen och alldeles utmattad. :-)

Behöver jag ens nämna att jag inte kommer att sakna stället i sig?? Dock kommer det att bli lite tomt utan arbetskamrater, men jag tänker haka på dem så fort de ska ner på stan och luncha innan jobbet, eller ses för en fika, I´ll be there! :-)

Nu har jag gnällt tillräckligt känner jag, så nu tänker jag ta på mig mina jumpaskor, ska bli sååå skönt att hoppa över vinterkängorna idag, och åka till Ikea! Solen skiner ute, och det droppar härligt från taken. Kanske, kanske kommer våren nu.... :-)
Jag känner mig ialla fall lättare och gladare i sinnet idag! :-)

Regn och rusk ute

Då passar jag på och gör lite sol inne! :-) Eller nåja, bakar lite gott i alla fall.  Tänkte bjuda mina kollegor på smarrig cheesecake ikväll. Jag som normalt gärna bakar det mesta med choklad i, chokladgalen som jag är, tänkte variera mig lite och göra denna fräscha cheesecake, som är alldeles ljuvlig! Hoppas den blir lika uppskattad där som den är på min egen tallrik! :-)

Min nya vän

Nu har det bälte kommit, som jag skickat efter. Eftersom jag mer eller mindre varit orörlig pga smärta i ligamenten så fort jag rört på mig, så föreslog min barnmorska att jag skulle testa bältet.
Så idag tog vi en promenad till dagis. På ditvägen lekte och klättrade Hannes i alla snöhögar, så tempot var inte det snabbaste, men på hemvägen pinnade jag på lite för att se om bältet hjälpte. Och jodå, smärtan höll sig borta! Nu har jag ju ont i ryggen sen jag halkade förra veckan, men i magen kändes ingenting! Vilken underbar känsla!
Det blir nog trots allt inga långpromenader denna vecka, eftersom jag ska orka jobba kvällarna också, men ser framemot när jag blir hemma, då ska jag ut och promenera varje dag, även om det betyder att jag sen får komma hem och sova middag en stund! :-)



Härliga måndagmorgon

Eftersom jag lämnar Hannes till klockan 11 på måndagar, så har vi en stund för oss att mysa, leka och umgås innan det är dags att gå. Idag har det byggts Geomag, och det är så roligt att se att han har lärt sig att bygga de finaste modellerna, enligt olika ritningar och modeller i häftena.





Sen blev vi jagade av en läskig en, som vi fick fly undan ifrån! Tur att vi var snabba och hann upp i soffan innnan den sköt på oss.....


Ljuvlig!

En ny flaska av min just nu absoluta favoritdoft har äntligen hittat hem till mig igen! :-)

och 10 timmar senare...

...står den äntligen klar, den nya garderoben! Men jösses, vilket pysslande! Jag och Anders har kliat oss i huvudet många gånger under dagen, vissa saker har inte stämt med ritningarna, och så hade vi gränsfall i takhöjd, så bara att få dörrarna på plats... ojojoj...
Men trots att jag inte fick som jag ville, så måste jag erkänna att garderoben i sig är jättesnygg, och jag tror att det kommer att bli bra när vi väl får upp sista tapeten och alla möbler på plats! :-)





Nu är vi lagom trötta, både jag och Anders, så det lutar åt Johan Falk i sängen... :-)

Nu är det dags att bygga....





Kalas. kalas och Ikea

Ja, gårdagen gick i kalasernas tecken. :-)
Jag och barnen åkte in till Nina och sjöng så fint för henne (nåväl, sjöng iaf ;-)) på förmiddagen. Även Lucas blev uppvaktad av Nina, som hade köpt jättefina pysselböcker till honom. Och eftersom han älskar korsord, så åkte den boken fram så fort vi kom hem! :-)
Vi satt och pratade dittan och dattan, och tiden rusade fram, och alldeles för snabbt var det dags för oss att bege oss hemåt, eftersom både Nina och vi skulle få kalasgäster.
Hela min familj låg ju i magsjuka förra helgen när Lucas firades så igår kom de hit hela bunten! Och eftersom min bror fyller år samma dag som Lucas så passade vi på att fira honom igår också.
Mycket fika blev det.... min bebis kommer att vara en van "fikare" och "godsaksmästare" när den kommer ut... ;-)

Då gästerna åkt, satt vi och funderade på vad göra, och bestämde oss för att åka till Ikea, vilket vi hade tänkt göra idag, söndag, istället. Vi plockade med oss Nina och begav oss iväg. Jag trodde nog någonstans att det skulle vara lugnt där uppe, för hur många roar sig med att åka till Ikea en lördagkväll?? Jo, väääldigt många visade det sig....

Vi gick runt bland garderoberna, och hur mycket vi än letade så fick vi inse till slut att de inte hade några vita, släta skjutdörrar!! Nehepp, då var det bara att tänka om... Jag fick snopet inse mina planer med tapeter på garderoberna gå i stöpet..... :-(

En klassisk middag avnjöts på Ikea, och jag tror minsann att Nina var ganska nöjd med avslutningen på sin födelsedag (trots att jag inte lyckades övertala henne att lyxa till det med lite vin till köttbullarna, hihi!).

Ja må hon leva...


Idag fyller världens bästa Nina 34 år! Grattis vännen, hoppas du får en riktigt bra dag! 



Sångfågel :-)

Hannes stängde in sig i datarummet igår kväll, och länge var det ganska tyst där inne. Sen hör jag plötsligt, mummel, mummel, mummel, "IDIOT!" Mummel, mummel, mummel, "IDIOT"! Mummel, mummel, mummel, "IDIOT!"
Jag kunde ju inte låta bli att kika in och se efter vad sjutton han har för sig... och ser då att han sitter där med hörlurar och lyssnar/ser på Noll Disciplins melodifestivalbidrag "Idiot" på internet. Och han hängde väl med i just raden: idiot.
Vilken störtskön syn! Min lilla sångfågel! :-)

Nostalgi!

Jag poppar ofta finsk musik när jag är hemma själv, och idag har jag haft lite nostalgitripp på Youtube, och tänkte dela med mig av alldeles, alldeles fantastisk låt! :-)



Jag var och såg Dingo i Björneborg för många många år sen, och alla var nog mer eller mindre kära i nån av killarna! :-)

Slö dag

Ja, idag har det inte blivit många knop här hemma hos oss. Hannes har dock varit ganska pigg, och än så länge feberfri. Hans mamma däremot har lyckats få ont i ryggen. Vet inte om jag sovit på nåt tokigt sätt....
Vi bytte bäddmadrasser runt jul, och jag tror att den är lite för hård för mig. Det är såna madrasser som ska formas efter kroppen, men jag vet inte, tycket att den har känts hård hela tiden. Och nu är det ju jobbigare att vända på sig i sängen, så jag kanske märker av den ännu mer. Ska se om jag orkar byta tillbaka till den gamla...

Anders gav mig order (nåja, han kanske frågade lite fint ;-)) att måla taklisterna, och det är väl vad jag har roat mig med idag. Borde dock ta tag i trasan och torka lite damm igen....
Sen kanske jag lägger mig hos mitt lilla hjärta en stund och ser på film innan Anders kommer hem och det är dags att börja tapetsera! :-)

Trötter idag....

Kan det vara för att det är tisdag? Jag har varit fruktansvärt trött idag, och det tog nog ett par timmar innan jag yttrade ett enadste ord på jobbet i morse....
Men sen kom det ett sms från färghandeln, ena tapeten hade kommit! Så efter jobbet åkte jag och hämtade dem.
Lite tur för mig att Anders hade spacklat lite till, så istället för att hänga tapeter så kunde jag lägga mig på soffan med en sjuk Hannes intill mig. Han såg på nån film, men mamma såg inte många minuter förrän hon var i John Blunds värld.
Något piggare kunde jag ta tag i tapetborsten och hjälpa Anders att få upp några våder. Det är lila och det blir nog så fint.... :-)

Renovering

Så här ser det ut i det som skall bli vårt sovrum. Anders har slitit med gips, spackel, färg och sandpapper.


Idag var vi och beställde tapeter. Jag fick som jag ville, ett lila sovrum! :-)
Inte jättelila, men ändå! Fondväggen blir mörkare. Hittade en pytteliten bild på den:

Tyvärr var det fyra (!!) veckors leveranstid på den, men den som väntar på nåt gott.... :-)
Resterande väggar blir ljust ljust lila. Tror att det blir behagligt och fint!
Vi ska åka och köpa en garderob med släta, vita skjutdörrar, och dessa dörrar ska prydas med en varsin tapet, föreställande mig och Anders! 
Vi kände för att göra nåt roligt och personligt, och ska leka lite i photoshop, och förshoppningsvis få fram två luddiga, lila (förstås) bilder som vi ska skicka efter som fototapet.
Känns lite galet, men jag tror resultatet kan bli kuligt! :-) Bilder kommer givetvis upp här sen.... :-)

Sen ser jag framemot hela den roliga biten när det skall handlas gardiner, mattor, kuddar, tavlor osv! Ska bli skönt när "smutsgörat" är gjort. Just nu dammsuger och torkar jag som en galning, men dammet tar ju aldrig slut....

10 år sen...

låg jag och Anders på bb och var obeskrivligt lyckliga. Lucas hade äntligen kommit till oss, 14 dagar efter beräknat datum.
Då var han liten, underbar och sötast på denna jorden:


Idag är han något större, men fortfarande alldeles underbar!


Grattis på 10-års dagen, mitt hjärta!

Ett brev kom med posten.....

...med avsändare Försäkringskassan:

"Försäkringskassan har beslutat att du har rätt till havandeskapspenning."

Vilket betyder att jag jobbar tre veckor till för att sen stanna hemma och ta det lugnt i väntan på att det nya lilla livet skall komma till oss! Känns underbart!
Då kan jag koncentrera mig på och ge min energi och ork till mina två hjärtan här hemma. Vara hemma med dem på kvällarna. Hjälpa till med läxor. Och ORKA vara en bra mamma.


Dessutom sjukskrev läkaren mig 25% igår, så de sista tre veckorna jobbar jag 6 timmars dagar, vilket framför allt underlättar kvällsveckorna.
Jag känner mig så här lättad, glad och nöjd just nu!

Målning

Idag har jag roat mig med att slipa, torka och grundmåla fönstret i det blivande sovrummet. Man märker hur GULT det är när man får på lite färg... Nu får det torka till imorgon och då ska täckfägen på!

Nu ska jag åka in till stan och försöka hitta den sista klappen till det blivande födelsedagsbarnet! Kanske, kanske hinner jag en sväng till färghandeln också, för att kika in lite tapeter... :-)



Härliga sol!

Solen skiner ute, och det är nästan nollgradigt, hur härligt är inte det! :-) Jag hoppas snön skyndar sig att smälta så våren kan göra entre, längtar efter att få sitta på altan i vårsolen, insvept i en filt,  och njuta av en kopp te!
Idag ska jag åka ner på stan för att se om jag kan fynda några födelsedagspresenter till Lucas, som blir en stor 10-åring på söndag! Vad tiden går fort, känns som det var igår som jag plussade med honom! Vart tar tiden vägen?
Ska dejta härliga Annika på stan också, ser framemot en mysig lunch innan jobbet!

v 28+5

Nu är jag i gravididtetens sista del, och kan börja räkna ner lite! :-)
Magen växer och bebisen gör fortfarande kullebyttor, känns det som iaf, så den har det nog inte så jättetrångt än.
Det blir tyngre och tyngre på jobbet, och jag har fått hemska åderbrock på benen. :-(
Har en läkartid på torsdag, och håller tummarna för att det är en bra läkare som vill deltidssjukskriva mig.
Ska också bli spännande att se vad jag får för svar från Försäkringskassan angående min ansökan om havandeskapspenning. Jag vägde ju allting som vi hanterar och lyfter på jobbet under en dag, och vi var många om blev förvånade över hur mycket det är! Håll tummarna för att de godkänner mig...


Lat eller ambitiös...?

Jag märkte på kvällen att det var dåligt med bröd till frukosten, och kände att jag inte alls var sugen på att åka till affären. Så jag rotade i skafferiet och lyckades knåpa ihop lite grovt bröd till mig och Anders och franska till barnen. Jaa-a, lat eller ambitiös? Lat i första hand skulle jag nog säga... Fast jag tycker ju att det är roligt att baka, så jag hoppade nog gärna över trippen till Konsum! :-)


Har sett på Andra chansen i Melodifestivalenikväll, och njae, jag gillade nog inte utfallet riktigt. Höll på Pain Of Salvation och Crucified Barbara, men båda petades av Pernilla Wahlgren och hennes schlagerdänga... Tur att jag har mina favoriter Anna och Salem klara för final redan! :-)

Korvgrillning och pulkaåkning på Mörkö!








Namndiskussioner

Nu har diskussionerna kommit igång, angående namn till den lilla som vi väntar på.
Anders och barnen bestämde att vi skall skriva upp de namn vi gillar, och sätta upp dem på väggen. Sen när man känt på nåt namn och kanske bestämt sig för att näe, det gillar jag nog inte riktigt, så ska man plocka bort den lappen.
Till slut skall det då finnas ett endaste pojk- respektive flicknamn kvar, och tanken är nog att det är det namn den nya familjemedlemmen skall bära...
Personligen tycker jag nog inte att detta är nåt vattentätt sätt, men absolut en rolig grej! :-) Barnen går och klurar på namn, och upp kommer de knasigaste förslag! Hannes ville tex att den skulle heta Markus om det blir en tjej... Originellt, absolut!! :-)


Precis som de tidigare gångerna, så är vi mer överens om killnamn än tjejnamn.... ett tecken tro? :-)

Pirater och bowling

Ja, imorse drog vi iväg till Sjöhistoriska museet och deras piratutställning!
Har inget minne av att jag varit där förut, så jag blev lite förvånad över hur litet det var. Men vi hann gå på skattjakt, sudera piratskepp och strosa runt bland montrar och ännu mer skepp, innan vi efter ett par timmar tog en lunch och begav oss.

Sen blev vi sittande i bilen en stund, ingen ville åka hem men vad skulle vi göra då? Vi var på väg till Skansen, men när vi stod där utanför så kunde vi konstatera att det blåste isspikar, och eftersom barnen inte hade utebyxor och Anders inte ens handskar, så rullade vi vidare.
Till slut hamnade vi på Heron City, mot min vilja måste erkännas... Där blev det arkadspel och bowling. Jag var helt slut när vi väl hade väntat på vår tur till bowlingbanan, så jag avstod från själva bowlandet och agerade en rättvis och opartisk hejarklack brevid. :-)
Jag hann in på Mio en sväng innan de andra var klara, och hittade massor med finfina saker som jag skulle vilja ha... Lottovinsten, kom nuuuu!

Vi köpte sista Milennium-filmen på Mediamarkt, så nu ska jag och Anders bädda ner oss och ha en liten filmkväll! :-)





Sportlov :-)

Idag gjorde jag så sista dagen för denna vecka, och jösses vilken struldag det blev! Allmänt kaos. Ibland kommer dagar då allting går fel och ingenting fungerar. Idag var en sådan dag. Det var ingens fel, utan en massa olyckliga händelser, men allting löste sig till slut och vi var nog ganska nöjda ändå när vi gick hem. :-)

Barnen har varit med farmor och farfar idag, och tillsammans med ytterligare en kusin var de på Sydpoolen. Jag är nog lite nojig när det gäller just badhus, trots att mina barn inte är några vildingar. Jag visste att det skulle vara mycket folk, och farmor och farfar börjar faktiskt bli till åren. 
Så mina tankar har varit på badhuset lite titt som tätt. Men jag hade ju inte behövt oroa mig alls! De hade haft så roligt! I 4,5 timmar hade de plaskat och roat sig, alla tre barnen hade skött sig exemplariskt, och farmor och Hannes hade hoppas i vågorna tillsammans, hand i hand.
Jag hämtade dem efter jobbet, och det var fem lika trötta badare, jag kunde omöjligt säga vem av alla som var tröttast! :-)

Men ikväll har jag varit tröttast här hemma iaf, såg inte så mycket av vad som gick på tv, vilade mina ögon istället...:-)

Imorgon tänkte vi ta en tripp till sjöhistoriska museet och hälsa på sjörövarna där! :-)

Surtisdag blev till mystisdag

Surtisdag ja... på jobbet går tisdagen officiellt under just namnet surtisdag. Varför vet jag inte, men kan det bero på att det är den dag som många är väldigt trötta? Måndagen är man hyfsat pigg efter helgen, och alla pratar glatt om ledigheten. :-) Tisdagen bara är... det är en mellandag som jag gärna skulle hoppa över. Transportsträcka.

Hämtade barnen och sen åkte vi in till stan igen för att köpa badbyxor till Lucas. Jag kastade hans i helgen då det var ett stort hål framtill på dem...
Vi upptäckte dock snart att det inte riktigt är badsäsong, och att handla badbyxor mitt i den kallaste och vitaste vintern inte är det smartaste..... Men till slut så hittade vi ett par shorts på Stadium som får fungera som badbyxor. Grabbarna ska ju till badhuset med farmor och farfar imorgon, så nånting var vi tvugna att hitta.

Sen stte jag Lucas i frisörstolen, och för att lyxa till det lite så mötte vi upp Anders och gick till den mongoliska buffen på Nygatan. Jag har ätit där en gång tidigare, och ah, så gott det är! Tyvärr är det lite svårt att sluta äta i tid, så proppmätta begav vi oss hemåt!

Nu har jag en morgon kvar! jippii!! :-)

Välkommen mars!

Eller...? Ute har det snöat hela dagen, som nu dock har övergått till mer tö.
När jag och barnen kom hem nyss, så fick vi ställa bilen på vägen och skotta undan den snöhög, som plogbilarna lyckats med idag. Och eftersom det är så milt, så blir ju snön rätt tung, men som tur var hade jag två grabbar som gladeligen bar iväg stora snökocker för att hjälpa mig! :-)

Idag blir det inte många knop, då hela helgen varit intensiv.
I lördags var vi på Hjortensbergsbadet i Nyköping hela dagen, och det är ett badhus som slår Sydpoolen med hästlängder!
Inträde kostar inte mer än 120 kr/familj, och då får man bada hur länge man vill. Det finns äventyrsbad, vattenrutschkanor, simbassänger, bubbelpool och det bästa av allt, en varm pool som är hur härlig som helst att gå ner i när man känner sig burrig!
Mankan var med oss, och vi badade i 4,5 timmar, behöver jag ens nämna att det var fem trötta russin som nöjda åkte hem? :-)

Igår var det jobb som gällde, beordrad helg nummer 2.
Efter jobbet åkte vi och firade Anders mamma, som fyller 72 år idag, grattis Berit!

Nu är det två tidiga mornar kvar, sen har jag också lite sportlov! :-)
Rss