vart tog denna vecka vägen???

Vad duktig jag är på att blogga... eller inte.
Den här veckan har rusat förbi! vilket betyder många roliga saker. Eller? :-)

Måndagen, heeela måndagen, gick åt att städa och röja i tvättstugan. Det var väl det mindre roliga denna vecka.
Jag kom varken in med smutstvätt eller ut med rentvätt, och tvätten fick hänga på tork ute i vardagsrummet.
Så jag ledsnade, och det tog mig hela dagen för att få ordning där. Men nu är det rtomt på golv, bänkar, fönsterbräda, och torkställningarna får plats, båda två! Jag har till och med blommor på fönsterbrädan. Nu är det roligt att tvätta igen! :-)

I tisdags åkte jag och Nina upp till Ikea för att handla lite ramar, blommor och annat smått. Vi avslutade med en lunch, och som alltid blev tiden knapp och jag fick köra rally för att hinna till skolan.
Jag tror att vi ses för sällan, för det känns som att vi aldrig hinner prata klart... Skärpning på den fronten, Jenny!

Jag fick med mig en grind hem också, för det är en liten tös här som börjat klättra i trapporna.
Och vilket flyt, just nu var den nedsatt till endast 349kr, vilket är en billig försäkring mot blåmärken och brutna ben. Sen att den var fruktansvärt ful, ja, det får jag väl stå ut med.

Onsdagen spenderade jag med mina fantastiska kollegor!
Vi åt mongolbuffe till lunch, och det var lika gott som alltid.
Och som vanligt så var det jättetrevligt att ses!
Och som vanligt så inser jag att jag inte vill tillbaka till det jobb jag lämnade för drygt ett år sen...

Sen kunde jag strosa runt på stan en bra stund, för onsdagar är ju den dag då killarna går hem själva och jag inte har någon tid att passa. Det blev genomgång av samtliga barnklädesavdelningar, och otroligt nog kom jag hem tomhänt! :-)

Igår var det torsdag och det betyder babysång för vår del. Förra veckan var varken jag eller Maya upplagda för det, och vi gick hem ganska tidigt. Men igår var det desto roligare, hon var på bra humör och jag med!
Vi satt kvar ända till de stängde, sen bestämde jag och Jessica oss för att gå ner på stan och äta. Vi hann med och kika lite på kläder också, och jag kom hem med en fleecetröja och, förstås, en matchande mössa till Maya.
Och igår hade jag en dag till då jag inte behövde hämta barn eller passa tider, så vi kunde sitta och äta länge, vilket jag uppskattade.

Ibland är det lite trist att behöva passa klockan 13, det känns som att man alltid måste åka mitt i nånting. Så två dagar utan hämtning var riktigt lyxigt! :-)

I övrigt har det blivit afrodans, ett par promenader och mycket matlagning.

Gi är lika med mycket tid vid spisen, känns det som. Sen tar det ju extra tid när det är nya recpet också. Men det går bra än så länge, både jag och Anders vägde oss imorse, och ligger på minus båda två! :-)

Jag har gjort en egen glass idag, gi-recpet så klart, så ikväll får vi se hur den smakar. Jag är ju en glassmänniska så jag hoppas den smakar bra. Jag köpte en mörk choklad med apelsinsmak, och tänkte att man kunde riva lite på toppen på glassen, men har inte bestämt mig för om jag ska det eller inte. Vi hade ju sagt noll tolerans av sött de första 14 dagarna... Men vi får väl se om jag har någon karaktär! :-)


Dessa små blommor fick följa med hem från Ikea, för i köksfönstret måste jag ha blommor som klarar sol hela dagen, och det är tyvärr inte så många blommor som gör det. Men det skulle de här göra, men de var lite fjuttiga när de väl stod där....
Postat av: Nina

Men vi kommer ju att ses i juli och då har vi väl all tid i världen;-)



Blommorna ser ju fina ut, i alla fall på kortet:)

 2011-05-06     18:44:35     http://niiina.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss